Купувај секогаш на попуст!

Едноставно, брзо и лесно. Твоите омилени производи и услуги сега достапни по пониска цена!

Наскоро апликацијата достапна на:

Што е myVoucher

Ние сме тука да ги донесеме вашите омилени производи и услуги поблиску до вас.
myVoucher го прави достапен Вашиот омилен шопинг избор на наједноставен начин.

Со myVoucher купувате секогаш на попуст. Не заборавајте пред да го купите омилениот производ или услуга да проверите дали продавницата е дел од партнерите кои се достапни во мрежата на myVoucher.

Што добиваш со myVoucher?

Со купување на ваучер добивате можност во определен временски период да купувате на попуст неограничено од партнерите во нашата мрежа. Секогаш кога ќе се појавите со валиден ваучер во некоја од продавниците ќе добиете попуст при купувањето. Секако, можете да купите вредносен ваучер и да го подарите на пријател во износ кој вам ви одговара.

Homepage

Попуст при секое купување без никакви обврски

Со myVoucher можеш да купуваш на попуст било каде во мрежата на нашите партнери

Homepage

Неограничени купувања за времетраењето на ваучерот

Искористи ја валидноста на твојот ваучер за да ги добиеш твоите омилени производи и услуги на попуст!

Homepage

Можност за купување на "Подарок ваучер"

myVoucher ти нуди единствена можност да ги израдуваш најблиските и пријателите подарувајќи им специјален "Подарок ваучер" само за нив.

Homepage

Попусти во продавниците каде најчесто купуваш

Посети ги твоите омилени продавници и искористи го myVoucher за да добиеш бројни поволности!

Како работи myVoucher?

01

Регистрирај се

Креирај ја твојата корисничка сметка за прв пат и најави се со твојот нов myVoucher профил.

02

Одбери ваучер

Одбери го типот на ваучер кој најмногу ти одговара, или едноставно израдувај ги најблиските со “Подарок ваучер”.

03

Checkout

Внеси ги потребните податоци за уплата. Уплатата ќе биде процесирана брзо и ќе можеш да го да го користиш твојот нов ваучер веднаш!

04

Уживај во твојот нов ваучер!

Не чекај, искористи ги поволностите од твојот ваучер уште сега!

Наскоро ќе можете да ја проверете листата со нашите партнери за да ги видите активните попусти што можете да ги добиете со myVoucher.

Нова мобилна апликација!

Твоите омилени производи и услуги достапни само со еден клик!

Наскоро апликацијата достапна на:

Прати ни порака!

Ние сме тука за тебе. Доколку сакаш да дознаеш повеќе слободно пиши ни, ние со задоволство ќе ти одговориме на сите твои прашања.

(+389) 075 605 059

info@myvoucher.mk